AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, fakirlikten kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek sorunların çözüme kavuşacağına, stresini atacağına işarettir.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek başın borçlularla belaya gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ağzında çok diş görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında diş çıktığını görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir