AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağza diş takmak

Kahve falında ağza diş takmak

Kahve falında ağza diş takmak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, gönlünün rahata ereceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında ağza diş takmak gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ağza diş takmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzına diş takmak eline güzel fırsatların geçeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine inanılır.

Kahve falında dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bundan hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzındaki dişleri görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir