AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri ağzına dökülmek

Kahve falında dişleri ağzına dökülmek

Kahve falında dişleri ağzına dökülmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yönetici olacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri ağzına dökülmek gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında ağzında diş görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında dişleri ağzına dökülmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzında diş olmadığını görmek hayallerinin de yarım kalacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzına diş takmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işarettir.

Kahve falında ağza diş takmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir