AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından bir şey çıktığını görmek

Kahve falında ağzından bir şey çıktığını görmek

Kahve falında ağzından bir şey çıktığını görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından bir şey çıktığını gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Kahve falında ağzından bir şey çıktığını görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan bir şey çıktığını görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünde bir şey çıktığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında karnından bir şey çıktığını görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işarettir.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir