AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından bir şey çıktığını görmek

Kahve falında karnından bir şey çıktığını görmek

Kahve falında karnından bir şey çıktığını görmek hoş muhabbette olacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnından bir şey çıktığını gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Kahve falında karnından bir şey çıktığını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan bir şey çıktığını görmek geçiminin yerinde olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünde bir şey çıktığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işarettir.

Kahve falında ağzından bir şey çıktığını görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin karnından çıktığını görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir