AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği hissetmek

Kahve falında bebeği hissetmek

Kahve falında bebeği hissetmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, mal sahibi olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Kahve falında bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında karnındaki bebeği hissetmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bebek hissetmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında karnında bebek hissetmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulur.

Kahve falında karnında bebeği hissetmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Kahve falında bebeği hissetmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, karın artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir