AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek

Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek

Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek büyük atılımlar yapılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hayatınıza farklı gözle bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek ölümcül hastalıklara işaret, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem sarsıntısı hissetmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalettir.

Kahve falında hafif yer sarsıntısı görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işarettir.

Kahve falında yer sarsıntısı görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer sarsıntısı olduğunu görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sarsıntısı görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem sarsıntı görmek üzüntülerin biteceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında deprem sarsıntısı olduğunu görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir