AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek en tepkedeki kimse olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, borçlanılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu hissetmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında hamile hissetmek maddi kaynakların zarar göreceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hamile hissetmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına yorulur.

Kahve falında karnında bebeği hissetmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnında bebek hissetmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek hissetmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir