AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında karnında bebek hissetmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebeği hissetmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeği hissetmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek hissetmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği hissetmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir