AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat olacağını görmek

Kahve falında ameliyat olacağını görmek

Kahve falında ameliyat olacağını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kişinin muradına ereceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ona göre davranacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, başarılarını arttıracağına inanılır.

Kahve falında ameliyat olacağını gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında kalp ameliyat olduğunu görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyatlı birini görmek çok büyük bir acı duyacağına, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret eder.

Kahve falında babasını ameliyat etmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baştan ameliyat olmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun ameliyat olduğunu görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin ameliyat olduğunu görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gögüs ameliyati olmak günah işlemekten korunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir