AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa ameliyatı görmek

Kahve falında kafa ameliyatı görmek

Kahve falında kafa ameliyatı görmek dertlerine derman arayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, ömür boyu devam edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafa ameliyatı gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Kahve falında kafa ameliyatı görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasından ameliyat olmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan ameliyat olmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında bacağından ameliyat olmak kendisi paralayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarından ameliyat olmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat olduğunu görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının ameliyat olduğunu görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden ameliyat olmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir