AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ameliyatını görmek

Kahve falında kendi ameliyatını görmek

Kahve falında kendi ameliyatını görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendi ameliyatını gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında açık kalp ameliyatı olmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun ameliyat olduğunu görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyatlı bebek görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bademcik ameliyatı olmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının ameliyat olduğunu görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, herkesin desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında başından ameliyat olduğunu görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ameliyat olduğunu görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir