AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek

Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek

Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, satışların düşeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında bebeğe kıyafet giydirmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yenilenme yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahibe kıyafeti giymek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında abiye kıyafet giymek işinden ve hayatından geri kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kıyafetini giymek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli kıyafet giymek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Kahve falında nişan kıyafeti giymek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir