Kahve falında ağzındaki dişleri görmek

Kahve falında ağzındaki dişleri görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağzındaki dişleri gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, malının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin ağzına döküldüğünü görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzındaki dişleri görmek dertlerin sonlanacağına, kendisiyle övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ağzında diş görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Kahve falında ağzında altın diş görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında ağzından diş çıktığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ağzında diş görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top