AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebe bisküvisi görmek

Kahve falında bebe bisküvisi görmek

Kahve falında bebe bisküvisi görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebe bisküvisi gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Kahve falında bebe bisküvisi görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebe patiği görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hasta olacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebege yemek yedirmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bebege nar yedirmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebe görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebege bakmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebege sarılmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir