AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebe görmek

Kahve falında bebe görmek

Kahve falında bebe görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bereketli işler yapılacağına, adını işiyle duyuracağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebe gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında erkek bebege yemek yedirmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bebe pudrası görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebege bakmak mutluluk dolu haberler alacağına, dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında ücüz bebege hamile olmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebe emzirmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bebe görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebe bisküvisi görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir