AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebe patiği görmek

Kahve falında bebe patiği görmek

Kahve falında bebe patiği görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bebe patiği gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında bebe patiği görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebege sarılmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında bebe emzirmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında erkek bebege yemek yedirmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebe görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebege bakmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ücüz bebege hamile olmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir