AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek planların boşa gideceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yolunuzda durmasına izin verirseniz bazı bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında ikiz bebege hamile kadın görmek durgunlaşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ücüz bebege hamile olmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bebege nar yedirmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bebe emzirmek çaresiz ve yalnız kalacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebe pudrası görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, yeni bir hayat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebege bakmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebege sarılmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebe bisküvisi görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir