AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram töreni görmek

Kahve falında bayram töreni görmek

Kahve falında bayram töreni görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, nimetin ve kazancın artacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında bayram töreni gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Kahve falında bayram töreni görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ödül törenine katılmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemin töreni görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ödül töreni görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tören izlemek daha fazla para kazanacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tören alayı görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak merdiven atlayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında kutlama töreni görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir