Kahve falında ödül töreni görmek

Kahve falında ödül töreni görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, işlerinin büyüyeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ödül töreni gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında ödül töreni görmek bereketli yağmurlara, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında törende ödül almak iyilik ve güzellik bulacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ödül törenine katılmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ödül kazandığını görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir ödül kazanmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ödül para kazanmak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Kahve falında başbakandan ödül almak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulmaktadır.

Kahve falında para ödülü kazandığını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir