AnaSayfa / Genel / Kahve falında tören izlemek

Kahve falında tören izlemek

Kahve falında tören izlemek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında tören izlemek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Kahve falında tören izlemek kendine olan güvenini yitireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulur.

Kahve falında sünnet töreni görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze töreni görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mezuniyet töreni görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah törenine gitmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında törene katılmak kazancını iki kat arttıracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takı töreni görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün törenine katılmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir