AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram harçlığı vermek

Kahve falında bayram harçlığı vermek

Kahve falında bayram harçlığı vermek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram harçlığı vermek gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Kahve falında bayram harçlığı vermek kazancının daha da artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında bayram harçlığı aldığını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalettir.

Kahve falında bayramda harçlık almak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram harçlığı almak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına işaret eder.

Kahve falında harçlık vermek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına inanılır.

Kahve falında birinden harçlık almak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında harçlık görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ayıplı yolara sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babadan harçlık almak emeklerinin boşa gideceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir