AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan harçlık almak

Kahve falında babadan harçlık almak

Kahve falında babadan harçlık almak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında babadan harçlık almak gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Kahve falında babadan harçlık almak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram harçlığı almak işinde bol kazanç elde edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulur.

Kahve falında bayramda harçlık almak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, onları koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram harçlığı aldığını görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayram harçlığı vermek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında harçlık görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında birinden harçlık almak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden harçlık almak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir