AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden harçlık almak

Kahve falında birinden harçlık almak

Kahve falında birinden harçlık almak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında birinden harçlık almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Kahve falında birinden harçlık almak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında bayram harçlığı aldığını görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, işlerinin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında harçlık görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında harçlık vermek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, yeni şeyler deneneceğine tabir olunur.

Kahve falında harçlık verdiğini görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında bayram harçlığı vermek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babadan harçlık almak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden harçlık almak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir