AnaSayfa / Genel / Kahve falında harçlık vermek

Kahve falında harçlık vermek

Kahve falında harçlık vermek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında harçlık vermek gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bayramda harçlık almak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulur.

Kahve falında birinden harçlık almak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayram harçlığı almak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında harçlık vermek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işarettir.

Kahve falında bayram harçlığı aldığını görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden harçlık almak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında harçlık verdiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında harçlık aldığını görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir