AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayramda harçlık almak

Kahve falında bayramda harçlık almak

Kahve falında bayramda harçlık almak neşesinin yerine geleceğine, yeni bir ortama gireceğine, büyük borçların altında ezileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bayramda harçlık almak gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Kahve falında bayram harçlığı vermek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayramda harçlık almak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayram harçlığı aldığını görmek son model arabaya sahip olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bayram harçlığı almak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında harçlık vermek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Kahve falında harçlık verdiğini görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, her geçen gün sorunların artacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden harçlık almak de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden harçlık almak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir