AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram gürmek

Kahve falında bayram gürmek

Kahve falında bayram gürmek hükmünün geçmeyeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram gürmek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında bayram gürmek parasının her zaman bereketli olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, iş hayatında günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında gür su görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Kahve falında küpek gürmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah gür saç görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kalp kıracağına işaret eder.

Kahve falında gür sarı saç görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, huzurlu, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında gür saçlı olmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir