AnaSayfa / Genel / Kahve falında gür sarı saç görmek

Kahve falında gür sarı saç görmek

Kahve falında gür sarı saç görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, günahkâr olacağına, sürekli yerinde sayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, ticaretinin ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gür sarı saç gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Kahve falında gür sarı saç görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında gür saçlı bebek görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gür saçlı olmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını gür görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını gürleşmiş görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun gür saç görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, cesaretinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir