AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gür saç görmek

Kahve falında siyah gür saç görmek

Kahve falında siyah gür saç görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her zaman çok üzgün olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, insan sevindireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gür saç gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında siyah gür saç görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulur.

Kahve falında siyah ve gür saç görmek fesada bulaşacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını gür görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç gürmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı uzun ve gür görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya inanılır.

Kahve falında saçının gür olduğunu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir