AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpek gürmek

Kahve falında küpek gürmek

Kahve falında küpek gürmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, işinden uzaklaşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpek gürmek gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında küpek gürmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işarettir.

Kahve falında gür saç görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında saçları gür görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında müslüm gürses görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gürbe görmek yüzünün kızaracağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayram gürmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını gürleşmiş görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında saçın gürleşmesini görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir