AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında kıl görmek

Kahve falında ağzında kıl görmek

Kahve falında ağzında kıl görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında kıl gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Kahve falında ağzının içinde kıl görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kılını ağzında görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında saç kılı görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzında kıl olduğunu görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında ağzına kıl kaçmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir