AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ bayır gezmek

Kahve falında dağ bayır gezmek

Kahve falında dağ bayır gezmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hayatını yoluna sokacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında dağ bayır gezmek gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında dağ bayır gezmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında dağ bayır koşmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ bayır çıkmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dağ bayır görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bayırdan yuvarlanmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayırdan arabayla inmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla bayır çıkmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayır aşağı yürümek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir