AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayıra çıkmak

Kahve falında bayıra çıkmak

Kahve falında bayıra çıkmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, elinin sıkışacağına, işlerin yolundan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayıra çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Kahve falında bayır çıkmak zor günlerin yaşanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bayır çıkmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında dağ bayır çıkmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayıra çıkmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, daha fazla başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayır yukarı çıkmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işarettir.

Kahve falında bayır aşağı inmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında bayır görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında dağ bayır koşmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir