AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk yandığını görmek

Kahve falında pamuk yandığını görmek

Kahve falında pamuk yandığını görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk yandığını gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında pamuk yandığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine yorulur.

Kahve falında pamuk görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında çuvalla pamuk görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulakta pamuk görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada pamuk görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk fabrikası görmek işe giren herkesin kalkınacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında pamuk tıkamak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında yün ve pamuk görmek yeni ev eşyaları alınacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir