AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında ot görmek

Kahve falında ağzında ot görmek

Kahve falında ağzında ot görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında ot gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında ağzında ot görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında madımak otu görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında uzun otlar görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namazı oturarak kılmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sarı ot görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otlu deniz görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında oturarak uyumak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında koyunları otlatmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir