AnaSayfa / Genel / Kahve falında yönünü kaybetmek

Kahve falında yönünü kaybetmek

Kahve falında yönünü kaybetmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında yönünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında yönünü kaybetmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şirket yöneticisi görmek masumluğunu ispat edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yöneticiyle konuşmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında yön göstermek doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yönetici olarak görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine inanılır.

Kahve falında yön tarif etmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yönünü bulamamak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine inanılır.

Kahve falında ters yöne gitmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir