AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan takım elbise giymek

Kahve falında bayan takım elbise giymek

Kahve falında bayan takım elbise giymek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan takım elbise giymek gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında bayan takım elbise giymek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski takım elbise giymek isteklerinin erteleneceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin siyah takım elbise giydiğini görmek kısmetin bollaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında takım elbise giymek beklentilerin hızla gerçek olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin takım elbise giydiğini görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında krem takım elbise giymek herkesin istediği şeye kavuşacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir