AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla yolculuk yapmak

Kahve falında babayla yolculuk yapmak

Kahve falında babayla yolculuk yapmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, düşmanlarına da dost olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında babayla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babayla yolculuk yapmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayla yolculuk yapmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine yorulur.

Kahve falında babayı yolcu etmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet eder.

Kahve falında araçla yolculuk yapmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine inanılır.

Kahve falında bisikletle uzun yolculuk yapmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak başarı ve zafer kazanacağına, kredi çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla yolculuk yapmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle yolculuk yapmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir