AnaSayfa / Genel / Kahve falında batık kıl görmek

Kahve falında batık kıl görmek

Kahve falında batık kıl görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında batık kıl gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Kahve falında batık kıl çıkarmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına tabir olunur.

Kahve falında batık kıl görmek üzüleceğine ve kırılacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batık çıkarmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batık gemi görmek oldukça uzun bir yolculuğa, ufkunun açılacağına delalettir.

Kahve falında batık tırnak görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında batık tuvalet görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batık gemiler görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batık şehir görmek sağlığının da bozulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir