AnaSayfa / Genel / Kahve falında batık gemi görmek

Kahve falında batık gemi görmek

Kahve falında batık gemi görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında batık gemi gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Kahve falında batık gemiler görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında batık gemi görmek markasını duyuracağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işarettir.

Kahve falında batık tırnak görmek hastalıkların sona ereceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında batık tuvalet görmek geleceğe dair planlar yapacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında batık çıkarmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında batık şehir görmek dinden çıkacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında batık görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yani babasına benzeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında batık kıl çıkarmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, tecrübe sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir