AnaSayfa / Genel / Kahve falında batık kıl çıkarmak

Kahve falında batık kıl çıkarmak

Kahve falında batık kıl çıkarmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında batık kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında batık kıl çıkarmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında batık çıkarmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında batık kıl görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında batık görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında batık gemi görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında batık gemiler görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında batık şehir görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında batık tuvalet görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir