AnaSayfa / Genel / Kahve falında batık gemiler görmek

Kahve falında batık gemiler görmek

Kahve falında batık gemiler görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, depresyona gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, toparlanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında batık gemiler gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında batık gemiler görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında batık gemi görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında batık kıl görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında batık tırnak görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında batık çıkarmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında batık görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batık şehir görmek zor ve kötü günler geçireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında batık tuvalet görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir