AnaSayfa / Genel / Kahve falında batak oynamak

Kahve falında batak oynamak

Kahve falında batak oynamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batak oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında batak oynamak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batak çam görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aradığı aşkı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur batağı görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında batağa saplanmak fikirlerinin çatışacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında batağa batmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında batak su görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Kahve falında balık oynamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir