AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında sinek görmek

Kahve falında ağzında sinek görmek

Kahve falında ağzında sinek görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hem yeni yerler göreceğine işarettir.

Kahve falında ağzında sinek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında ağzında sinek görmek başarılarının çoğalacağına, anne baba duasının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından sinek çıktığını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzına sinek kaçmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kara sinek toplamak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sinek olmak kafasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde sinek görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sinek yavruları görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kara sinek görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir