AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok zayıf birini görmek

Kahve falında çok zayıf birini görmek

Kahve falında çok zayıf birini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çok zayıf birini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında anneyi zayıflamış görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı zayıf görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf kişi görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü zayıf görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok zayıf olmak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi zayıf görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında zayıf kuzu görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi zayıflamış görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir