AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını uzatmak

Kahve falında saçını uzatmak

Kahve falında saçını uzatmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını uzatmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Kahve falında saç uzatmak kişinin rahat nefes alacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalete saç uzatmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında saçını uzatmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında saçları uzatmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saç uzattığını görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzatmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir