AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzerinde siyah elbise giymek

Kahve falında başkasının üzerinde siyah elbise giymek

Kahve falında başkasının üzerinde siyah elbise giymek ayrıcalık elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının üzerinde siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında birine siyah elbise giydirmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında siyah elbise giymek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında şık siyah elbise giymek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek kısmetli bir işe atılmaya, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah elbise giymek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bol elbise giymek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah transparan elbise giymek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir