AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hayat boyu desteği olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını siyah elbiseyle görmek istihdam edeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının elbise giydiğini görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kırmızı elbise giydiğini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah elbise giymek hayatının adeta cennete döneceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir