AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine siyah elbise giydirmek

Kahve falında birine siyah elbise giydirmek

Kahve falında birine siyah elbise giydirmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Kahve falında birine siyah elbise giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeniden düzenlemeler yapılması gerekiyor.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yeni elbise giymek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık siyah elbise giymek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, şükredeceğine yorulur.

Kahve falında siyah ve kırmızı elbise giymek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz elbise giymek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah güzel elbise giymek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şık siyah elbise giymek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir