AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tuz yediğini görmek

Kahve falında başkasının tuz yediğini görmek

Kahve falında başkasının tuz yediğini görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının tuz yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında tuzlu yemek yediğini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına inanılır.

Kahve falında birinin tuz yediğini görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, işine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında tuz yediğini görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının tuz yediğini görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında masada tuz görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu pasta görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu pilav yemek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir